perjantai 29. helmikuuta 2008

Sade ropisee peltikattoon

EL BOLSON, ARGENTIINA

Päivämme El Bolsonissa ovat olleet ihanan rentouttavia. Päätimme jo tänne tullessamme, ettemme varsinaisesti halua tehdä mitään erikoista. Alueella on loistavia vaellusreittejä ja kaikenlaisia aktiviteettejä tarjolla koskenlaskusta canopyyn, mutta välillä on paras vain todeta, että nyt on aika rauhoittua ja vain nauttia olostaan. Nukuimme jälleen pitkään ja heräilimme hitaasti.

Jouduimme harmiksemme vaihtamaan huonetta majapaikassamme El Saucossa. Harmitti, ettemme olleet sanoneet lähtevämme vasta lauantaina tai sunnuntaina. Emme olleet tullessamme varmoja, kauanko viivymme mutta olisi kannattanut ottaa varman päälle. Yleensä on helpompaa lähteä aikaisemmin kuin yrittää siirtää lähtöä myöhemmäksi. Erityisesti Merjasta on ikävää, kun joutuu kotiutumaan uudestaan uuteen huoneeseen. Kun pysähtyy useammaksi yöksi johonkin kohteeseen, olisi miellyttävämpää pitää sama huone kokoajan.

Tänään on kulunut tasan kuukausi reissussa. Aika on mennyt todella nopeasti ja ainakin sää on suosinut meitä. Matkamme aikana ei ole tainnut olla muita näin selkeitä sadepäiviä kuin tämä. Aamupäivällä satoi puolen tunnin välein kaatamalla. Kuurojen välissä pinkaisimme kaupassa hakemassa Knorrin pussikeittoa ja leipomossa ostamassa tuoreita sämpylöitä. Muuten vietimme koko päivän löhöillen, kirjoja lukien ja juttuja kirjoitellen. Sade ropisi peltikattoon, mutta meillä oli mukava olla viihtyisässä majapaikassamme. Oli hyvä, ettemme olleet varsinaisesti suunnitelleet tekevämme tänäänkään yhtään mitään.

Ei kommentteja: