maanantai 21. tammikuuta 2008

Taustaa

Tämä blogi kertoo keväällä 2008 matkastamme Argentiinassa, Chilessä, Perussa, Boliviassa, Ecuadorissa ja Kuubassa. Syksyllä 2008 suuntaamme Trans-Siperian rautatietä Venäjän läpi ja sieltä Japaniin. Piipahdamme myös Mongoliassa.

Merja on koko vuoden vuorotteluvapaalla projekti/kehityspäällikön työstään. Tero taas on palkattomalla vapaalla digitaalisen liiketoiminnan suunnittelutöistä. Olemme yhdessä keränneet passeihimme leimat lähes 60 maasta. Matkailu on avartanut näkemyksiämme ja muokannut asenteitamme.

Vuoden 2001 kymmenen kuukauden maailmanympärimatkamme innoitti hänet kirjoittamaan opaskirjan "The Matka - omin päin kaukomaille" pitkän matkan valmisteluista, matkalla pärjäämisestä ja paluusta kotimaahan. Kirjan kustansi ja julkaisi kustannusosakeyhtiö Tammi vuonna 2005. Merja on kirjoittanut matkoistamme myös Iltalehden matkailusivuille.


Opastusta kaipaaville

Blogimme etusivulta löydät aina viisi viimeisintä matkakertomusta (juttua). Jokaisen juttu-sivun alalaidasta löydät aina linkit uudempiin ja/tai vanhempiin juttuihin.

Voit myös selata juttuja klikkaamalla sivun oikeassa laidassa olevia juttuluokitteluja, joilla saat käden käänteessä haettua jutut maiden mukaan. Hieman alempaa löydät blogiarkiston, joka listaa sinulle jutut kätevästi kalenterikuukausien mukaan.

Halutessasi voit suorittaa myös kohdistetun sanahaun kirjoittamalla esim. "hevonen" blogimme oikeassa palstassa olevaan hakukenttään ja painamalla HAE-painiketta.

Jutuissa olevia valokuvia voit suurentaa klikkaamalla kuvia. Videot käynnistät yhtä lailla klikkaamalla video-klipin ruutua (latautuminen voi kestää hetken ja saattaa pätkiä, riippuen nettiyhteydestä).

Lopuksi; ilahduttakaa meitä kommentoimalla vapaasti. Löydät "lähetä kommentti" -linkin jokaisen jutun lopusta.

Ei kommentteja: